WiFi hálózat kiépítése

Szolgáltatásaink közül nem hiányozhat a WiFi hálózat kiépítése sem. A vezetéknélküli internetelérés, mára egy teljesen rutin feladat. Nem kell bonyolult kábelezésekkel bajlódni hiszen vezetéknélkül mennek az adatok. Egy lokálisan felépített rendszer, mely vállalkozások számára egy kényelmes megoldás. A működését tekintve: a központi vezérlésű kétsávos wifi rendszerek kiépítése után 1 wifi név válik elérhetővé a teljes ingatlanban, amik között a váltás automatikusan történik, így mindig a legjobb jellel elérhető wifi AP-ra csatlakoznak eszközeik. Amennyiben a helyszín úgy kívánja meg, abban az esetben több wifi AP készüléket kell elhelyezni.

 

A WiFi hálózat kiépítése elsősorban az adott helyszíntől függ.

A wifi hálózatot alkotó  Accespointok(AP-k) és egyéb készülékek egymással is kommunikálnak. Az adott eszköz, ami lehet egy telefon vagy akár egy laptop is, mindig a neki legerősebb jelet biztosító AP-ra fog felcsatlakozni. Így garantáltan a legjobb minőségű, a leggyorsabb csatornát tudja majd használni a munkához. Attól függetlenül, hogy több AP is rendelkezésre áll a rendszerben, elegendő csak egy WiFi hálózati név az egész ingatlanban. Nem kell bajlódnia, hogy most éppen melyikre van rácsatlakozva vagy melyiken érheti el a leggyorsabban az internetet, mert a legmegfelelőbb AP kiválasztása teljesen automatikus. Önnek vagy kollégáinak a leggyorsabb internet fog megérkezni készülékére, bárhol is dolgoznak az adott térben. Ha irodájukban gyakran fogadnak látogatókat és számukra is szeretnének biztosítani internetelérést, ennek megvalósítása számunkra nem akadály. Létre tudjuk hozni a hálózaton belüli szeparált vendég hálózatot külön wifi hálózati névvel, így nem kell a saját, belső hálózatukra beengedni a vendég felhasználókat, ezáltalegy biztonságosabb hálózatot tudhatnak maguknak. Az 5GHz AC MU-MIMO technológiának köszönhetően gyors és egyidejű WiFi sebességet biztosít több MU-MIMO képes eszköz számára. Ezek a WiFi eszközök nagy teljesítényű antennákkal vannak szerelve és ezen antennák biztosítják a jó minőségű, nagy távolságú vezeték nélküli kapcsolatot. Az AP-kat a helység bármely pontjába el lehet helyezni, de akár falra is felszerelhetőek. Ezek a wifi rendszerek villámgyorsan elindulnak, így az online kapcsolatot nagyon hamar elérheti. Számunkra a WiFi hálózat kiépítése egy teljesen rutin művelet, nagyon sok ügyfelünknek készítettünk már ilyen rendszereket.

 

Egyszerű és hatékony rendszerek,

melyek nem igényelnek hatalmas kábelkötegeket, melyeket falban vagy padlóban kellene elvezetni. A technika és a technológia mindig változik. Ezt a változást cégünk folyamatosan követi. Feltétlenül fontos, hogy az informatikával foglalkozó cégek naprakészek legyenek, ha valamilyen változás vagy újítás megjelenik a piacon. Egyből kell reagálni, hogy ne maradjon le az újításokról. De ezzel Önnek nem kell foglalkoznia. Munkatársaink folyamatosan figyelik és követik a legújabb technológiai fejleményeket. Nem kell attól, tartania, hogy egy elavult rendszert használ vagy bármiről is lemaradna, ha az általunk kínált WiFi hálózat kiépítését választja. A technológia ismertsége szempontjából az elsők között vagyunk, mert munkatársaink naprakészek ezügyben. Folyamatosan követik a nemzetközi porondon megjelenő high-tech megoldásokat. Követjük a nemzetközi trendeket és fejlesztjük kollégáinkat a legkiválóbb szolgáltatás biztosításának érdekében. Elsősorban Önért és vállalatáért dolgozunk, fejlesztjük tudásunkat, célunk egy minél elégedettebb ügyfélkör kialakítása. Cégünknél a legkedvezőbb árfekvéssel tudja igénybe venni a WiFi hálózat kiépítését. Mi nem csak egy terméket adunk el, hanem egy folyamatosan karbantartott szolgáltatást. Nyugodtan hátra dőlhet és élvezheti az internet adta lehetőségeket, melyet cégünk szolgáltat. Ha  ügyfelünk, akkor szinte bármikor számíthat a segítségünkre, hiszen nekünk az ügyfeleink elégedettsége a fő célunk. Számos versenytársunkkal szemben, kiemelkedően jobbak vagyunk, ha ár-érték arányról beszélünk. Széles választékot állítottunk elő, hogy ügyfelünknek a leggazdaságosabb megoldást tudjuk nyújtani.

 

Elsősorban az ügyfél elégedettsége a fontos számunkra . Amennyiben már ügyfelünk, akkor már tudja, hogy mi folyamatosan állunk az Ön rendelkezésére. Bármely kérdéssel fordulhat kollégáinkhoz az elérhetőségeink egyikén és segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatást a termékpalettánkból. Ha elégedetlen jelenlegi szolgáltatójával tegyen egy próbát velünk és garantáljuk, hogy nem fog csalódni. A WiFi hálózat kiépítése egy gyors és egyszerű feladat. A vezetéknélküli rendszereknek köszönhetően a kiépítési munkálatok ideje a töredékére csökken. Itt nem csupán az adatátvitel a gyors, hanem a kiépítés és a fizikai megvalósulás is.