Üzleti internet

A 3C Telecom a legkorszerűbb technológiákat használva nyújt saját mikrohullámú és optikai hálózaton Üzleti internet szolgáltatást.
Szolgáltatásunk bérelt vonali minőségű, aminek folyamatos működését magasan képzett technikai csapatunk biztosítja a nap 24 órájában.

3C Net Business Standard szimmetrikus üzleti internet csomagok

30/30
Mbps

 • 1 év hűségidő
  23 900 Ft/hó
 • 2 év hűségidő
  19 900 Ft/hó
 • 3 év hűségidő
  14 900 Ft/hó
 • Havidíj hűség nélkül
  34 000 Ft/hó
 • Ingyenes
  Bekötés *

50/50
Mbps

 • 1 év hűségidő
  31 900 Ft/hó
 • 2 év hűségidő
  26 900 Ft/hó
 • 3 év hűségidő
  21 900 Ft/hó
 • Havidíj hűség nélkül
  47 000 Ft/hó
 • Ingyenes
  Bekötés *

80/80
Mbps

 • 1 év hűségidő
  43 900 Ft/hó
 • 2 év hűségidő
  38 900 Ft/hó
 • 3 év hűségidő
  33 900 Ft/hó
 • Havidíj hűség nélkül
  69 000 Ft/hó
 • Ingyenes
  Bekötés *

A szolgáltatás ára tartalmaz 1db publikus fix IP címet. Sávszélesség garancia: 50%. Hibajavítás elkezdése 4 órán belül. Éves rendelkezésreállás 99,5%. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, NETTÓ árak és forintban értendőek amik helyszíni felmérés után kerülnek pontosításra. Megrendelés esetén a létesítési idő általában 1-2 hét. A feltüntetett csomagoktól eltérő igény esetén kérjen ajánlatot.
Cégünk 100% sávszélesség garanciával rendelkező szimmetrikus üzleti internet csomagokat is biztosít, kérjék 3C Net Business Pro csomagjainkat ügyfélszolgálatunktól.

* Ingyenes bekötés standard létesítés és minimum 1 év hűségvállalás esetén.


Termékportfóliónkban megtalálhatóak üzleti felhasználásra szánt csomagok is. Vállalkozásoknak is rendelkezésére állunk különféle megoldásokkal. Tekintse meg az üzleti internet csomagok által kínált lehetőségeket és garantáltan talál majd kedvérevalót. Érdemes megvizsgálni a különféle csomagokat, hiszen nálunk több opció közül választhat. Amennyiben tudja, hogy mire van szüksége, akkor még ma rendelje meg a szolgáltatást, hogy minél hamarabb a rendelkezésére tudjuk bocsátani. Ha nem biztos abban, hogy melyik csomag lenne a legoptimálisabb vállalkozása számára, akkor bátran kérjen tanácsot képzett kollégáinktól bármely elérhetőségünkön.. Számunkra nem kérdés a béreltvonali minőség, az általunk kínált szolgáltatásban garantáltan nem fog csalódni. A már létező előfizetésével kapcsolatban sem lehet probléma, hiszen technikusaink a 7/24-es ügyfélszolgálatának köszönhetően számíthat a segítségünkre. Ma már nem lehet kérdés az üzleti internet csomagok folyamatos elérése.

Nálunk az ország egyik legbiztonságosabban működő internetére fizethet elő

Cégünknél kiemelkedő szerepet tölt be a megbízhatóság, fontos számunkra az elégedett ügyfél. Tudjuk, hogy vállalkozása számára mennyire fontos a folyamatosan működő, megbízható internet szolgáltatás. Bár szolgáltatásunknál nem sűrűn fordul elő hiba, de amennyiben mégis bekövetkezne, akkor a hibát rövid időn belül elhárítjuk. Mi proaktívan állunk a problémamegoldáshoz és a lehető leghamarabb elhárítjuk a hibát. Válasszon nyugodtan az általunk kínált üzleti internet csomagok egyikéből és nem fogja megbánni. Kicsit elcsépelt lehet az a gondolat, hogy az idő pénz, mégis mindenki tudja a jelentését, amikor meghallja. Egy igazi vállalkozó tudja igazán, mit is jelent ez a gondolat.

Az idő az egyik legfontosabb tényező a vállalatok számára

Vállalatvezetés közben folyamatosan figyelni és alkalmazkodni kell a legújabb kihívásokhoz, nem beszélve arról, hogy közben meg kell teremteni a gördülékeny hétköznapok biztos hátterét. Eközben rengeteg irányba kell koncentrálni a vezetőnek, hogy minden a rendes kerékvágásban tudjon működni. Emellett a rengeteg hétköznapi kihívás mellett, nem szabad szerepelnie az internetszolgáltatóval való harcnak. Számos esetről hallottunk már, hogy nem volt megfelelő egy-egy multi cég hozzáállása, melynek eredménye a hosszú bosszantó párbeszédek és rengeteg elpocsékolt energia. Ezzel szemben mi tisztában vagyunk az idő árával és csak ajánlani tudjuk a kiváló szolgáltatásunkat. Ha minket választ garantáltan nem fog csalódni, hiszen a mi vállalkozásunk személyként fog Önre tekinteni, nem pedig egy egyszerű regisztrációs számra. Problémamegoldó készségünkre büszkék vagyunk, mert gyors és alapos. Nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfeleink elégedettségére. Abban az esetben, ha Ön már ügyfelünk, nem is kell mondanunk többet, hiszen Ön is tudja, hogy minden helyzetben állunk az ügyfeleink rendelkezésére. Ha nálunk választ az üzleti internet csomagok közül, akkor akár néhány napon belül élvezheti is az internet szolgáltatásunk által kínált előnyöket. Nem kell hetekig várnia, nálunk akár másnap elkezdődhetnek a bekötési munkálatok. Ne hagyja ki ezeket a fantasztikus ajánlatokat, válasszon bátran szolgáltatásaink közül és ez egy biztos pontja lesz a vállalkozásának. A garantált sávszélességek mellett könnyedén élvezheti az internet adta lehetőségeket.

Technika és technológia

A kor legújabb technológiáját használva  nyújtjuk szolgáltatásainkat. Munkatársaink naprakészen állnak az Ön szolgálatára.Kollégáink folyamatos fejlesztésével és tudásunk bővítésével garantáljuk, hogy a legmodernebb megoldásokat tudjuk biztosítani cége számára. Ha az általunk kínált üzleti internet csomagok közül választ mi garantáljuk az akár 100% os sávszélességet. Éves rendelkezésre állásunk akár 99,5 % amit backup megoldásainkkal tovább növelhet.Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy bármikor rendelkezésére tud állni a megfelelő internet szolgáltatás. Szolgáltatásunk megkezdése előtt mindenképpen szükség van egy helyszíni felmérésre, melynek köszönhetően tudjuk majd pontosítani az árajánlatot.