Lakossági internet

3CNet lakossági internet csomagok

3CNet S

3 990Ft/ hó

 • 10M/2M
  Letöltés/Feltöltés
 • Korlátlan
  Adatforgalom
 • 4
  E-mail cím
 • Ingyenes
  Bekötés *
 • 1 év
  Hűségidő
 • 4 990 Ft
  Havidíj hűség nélkül

3CNet L

7 990Ft/ hó

 • 25M/8M
  Letöltés/Feltöltés
 • Korlátlan
  Adatforgalom
 • 10
  E-mail cím
 • Ingyenes
  Bekötés *
 • 1 év
  Hűségidő
 • 8 990 Ft
  Havidíj hűség nélkül

Sávszélesség garancia: 30%. Hibajavítás 72órán belül. Éves rendelkezésre állás: 99 %, Fix IP cím havidíja (opció): 4000Ft. Egyszeri belépési díj 1 év hűségvállalással: 0Ft. hűségvállalás nélkül: 20 000 Ft. Megrendelés esetén a létesítési idő általában 1-2 hét. A feltüntetett csomagoktól eltérő igény esetén kérjen ajánlatot. A feltüntetett árak bruttó árak.
* Ingyenes bekötés standard létesítés és minimum 1 év hűségvállalás esetén.


 

Cégünk fő profiljába tartozik az internetszolgáltatás. Nálunk különböző sávszélességekben érhetőek el a lakossági internet csomagok. Nem csupán cégek számára, hanem bármely felhasználónak biztosítunk internetet, akár otthonában is. Egyik nagy előnye a szolgáltatásunknak a megbízhatóság. Kiemelt figyelmet fordítunk a kényelmes és megbízható internetezésre. Ha minket választ egy gyors és biztonságos rendszeren keresztül tud majd böngészni, tanulni, videót nézni vagy bármilyen internetes tevékenységet végezni..

Nem mindegy, hogy milyen internet szolgáltatást vesz igénybe

A nagy multi cégeknél sajnos egyre inkább tapasztalható, hogy nem számít az ügyfél. Ön, nálunk nem csupán egy kód lesz, hanem egy igazi ügyfél. Nem kell félnie a multiknál megszokott tárgyilagos és jellemtelen problémakezelésektől, mert számunkra az ügyfél a legfontosabb.Válasszon minket, ha egy megbízható, stabil hátterű internetszolgáltatást szeretne használni és válasszon egyet az általunk kínált kiváló lakossági internet csomagok közül. Több opció közül választhat, tehát nem csupán egy lehetőség áll az Ön rendelkezésére, ha internetet szeretne magának. Garanciát vállalunk a sávszélességre. Erről bővebb információt  a csomagok ismertetésénél fog találni. Cégünknél semmi sem akadály. Amennyiben szeretne fix IP címet is, opcionálisan választhat és mi a rendelkezésére bocsátjuk.

Egész évben állunk az Ön rendelkezésére!

Ha nálunk vállal hűséget, akkor a standard bekötés esetén az egyszeri belépési díjat elengedjük. A sávszélesség biztosítása mellett E-mail tárhelyet is kaphat. Az országban található egyik legmegbízhatóbb szolgáltatás a miénk, ha internetről van szó. Sebességben, avagy sávszélességben is az ez elsők között járunk.. A kiváló ár-érték arányunknak köszönhetően napról napra egyre több ügyfélnek örvendhetünk. Ügyfeleink pozitív visszajelzése számunkra az igazi hajtóerő a munkánkban. Mi nem elégszünk meg a mennyiséggel, nálunk a minőség ugyanolyan fontos tényező. Amennyiben a lakossági internet csomagok közül szeretne választani, tekintse meg aktuális árajánlatunkat. Ne érezze magát elveszettnek, ha nehezen tud választani. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére az Önnek legoptimálisabb csomag kiválasztásában.  Cégünk komoly műszaki hátterének köszönhetően biztos internetezési lehetőséget tud garantálni ügyfelei számára. A legmodernebb technikai háttérrel rendelkezünk, melynek köszönhetően minőségi szolgáltatásban részesülhet.

 

A technika és a technológia állandóan változik…

Ezt a változást cégünk folyamatosan követi. Feltétlenül fontos, hogy az informatikával foglalkozó cégek naprakészek legyenek, ha valamilyen változás vagy újítás megjelenik a piacon. Egyből kell reagálni, hogy ne maradjon le az újdonságokról, de ezzel Önnek nem kell foglalkoznia. Munkatársaink folyamatosan figyelik és követik a legújabb technológiai fejleményeket. Nem kell attól tartania, hogy egy elavult rendszert használ, ha az általunk kínált lakossági internet csomagok bármelyikét választja. A technológia ismertsége szempontjából az elsők között vagyunk, munkatársaink mindig naprakészek. Folyamatosan követik a nemzetközi porondon megjelenő high-tech megoldásokat. Követjük a nemzetközi trendeket és fejlesztjük kollégáinkat a legkiválóbb szolgáltatás biztosításának érdekében. Elsősorban Önért dolgozunk és fejlesztjük tudásunkat. Célunk az elégedett ügyfélkör kialakítása. A lakossági internet csomagok kedvezőek  minőségben és árban egyaránt. Számos versenytársunkkal szemben, kiemelkedően jobbak vagyunk, ha ár-érték arányról beszélünk.Amennyiben már ügyfelünk, akkor tudja, hogy mi folyamatosan állunk az Ön rendelkezésére. Ha elégedetlen jelenlegi szolgáltatójával tegyen egy próbát velünk és garantáljuk, hogy nem fog csalódni. A lakossági internet csomagok a legtöbb szolgáltatónál elég nehezen áttekinthetőek. Nálunk nem kell többet vesződnie a lehetőségek labirintusában, tekintse meg termékeinket és válasszon könnyedén.

Lakossági internet csomagok