IT rendszerüzemeltetés

Portfóliónkban megtalálható, megannyi szolgáltatás mellett az IT rendszerüzemeltetés. A zökkenőmentes és hatékony munkavégzés feltétele a gyors és könnyen kezelhető számítógép és szerver környezet. A legmodernebb technikai háttérrel rendelkezünk, melynek köszönhetően nincs kérdés a minőségi szolgáltatásban. A technika és a technológia mindig változik. Ezt a változást cégünk folyamatosan követi. Nem kell attól tartania, hogy egy elavult rendszert használ vagy bármiről is lemaradna, ha az általunk forgalmazott számítógépes rendszereket használja. Feltétlenül fontos, hogy az informatikával foglalkozó cégek naprakészek legyenek, ha valamilyen változás vagy újítás megjelenik a piacon.

Egyből kell reagálni, hogy ne maradjon le az újításokról.

De ezzel Önnek nem kell foglalkoznia. Az IT rendszerüzemeltetés  nálunk nem lehet kérdés, munkatársaink folyamatosan figyelik és követik a legújabb technológiai fejleményeket.  Egy irodában feltétlenül fontos egy megbízható rendszer alkalmazása. A technikai háttér az egyik legfontosabb tényező, melyet szigorú követelmények mellett kell kiválasztani és telepíteni. Ha megvan a telepítés és működik a rendszer a másik alapvetés az üzemeltetés. Amikor egy iroda számítástechnikai rendszeréről beszélük, akkor észben kell tartani az üzemeltetést. A biztonságos és hatékony support-ot, mely elengedhetetlen egy ilyen rendszernél. Csapatunk törekszik egyszerűen kezelhető mégis nagy teljesítményű, up to date és biztonságos környezetet kialakítani, ami segít a megrendelőnek a még több profit realizálásában. Mi nagyon jól tudjuk , hogy az egyik, de talán a legfontosabb tényező egy vállalkozás számára a profit megteremtése. Egy idejétmúlt és régi rendszer nem fogja tudni garantálni az elvárt, magas profit létrehozását. Nálunk az IT rendszerüzemeltetés a többi kiváló szolgáltatásunk mellett, az országban egyedülálló.

Nálunk nem kérdéses a  szupergyors reagálás és a felhasználóközpontú ügyintézés sem. Munkatársaink minden erejükkel azon dolgoznak, hogy Önnek a legkiválóbb üzemeltetést tudják biztosítani. Az üzemeltetési feladatok mellett jól szót értünk a külső szoftver beszállítókkal is, akiknek programcsomagjai lényeges alkotórészét képezik ezeknek a IT rendszereknek.

Mi nem csupán egy adott rendszert kínálunk, hanem a külső szoftverek integrálását is a megfelelő számítógépes rendszerekkel.

Nálunk nem fog találkozni megoldhatatlan problémákkal, hiszen beszállítóink gyakorlatilag bármilyen opcióra tudnak ajánlani megoldásokat. Mi telepítjük és teszteljük is a rendszereket, szoftvereket, amellyel egy megbízható és stabil szolgáltatást biztosítunk az irodai munkákhoz.

Cégünk másik fő profilja az IT rendszerüzemeltetés. A zökkenőmentes és hatékony munkavégzés feltétele a gyors és könnyen kezelhető számítógép és szerver környezet. A legmodernebb technikai háttérrel rendelkezünk, melynek köszönhetően nincs kérdés a minőségi szolgáltatásban. A technika és a technológia mindig változik. Ezt a változást cégünk folyamatosan követi. Nem kell attól, tartania, hogy egy elavult rendszert használ vagy bármiről is lemaradna, ha az általunk forgalmazott számítógépes rendszereket használja. Feltétlenül fontos, hogy az informatikával foglalkozó cégek naprakészek legyenek, ha valamilyen változás vagy újítás megjelenik a piacon. Egyből kell reagálni, hogy ne maradjon le az újításokról. De ezzel Önnek nem kell foglalkoznia.

Az IT rendszerüzemeltetéssel kapcsolatban munkatársaink folyamatosan figyelik és követik a legújabb technológiai fejleményeket.  Egy irodában feltétlenül fontos egy megbízható rendszer alkalmazása. A technikai háttér az egyik legfontosabb tényező, melyet szigorú követelmények mellett kell kiválasztani és telepíteni. Ha megvan a telepítés és működik a rendszer a másik alapvetés az üzemeltetés. Amikor egy iroda számítástechnikai rendszeréről beszélünk, akkor észben kell tartani az üzemeltetést és a biztonságos,  hatékony support-ot. Csapatunk törekszik  egyszerűen kezelhető mégis nagy teljesítményű, up to date és biztonságos környezetet kialakítani, ami segít a megrendelőnek a még több profit realizálásában.

Az IT rendszerüzemeltetés kollégáink számára egy teljesen rutin, hétköznapi feladat, teljes biztonságot garantálunk, ha minket választ. Kollégáink szinte bármikor a rendelkezésére állnak, ha IT rendszerüzemeltetéssel kapcsolatos probléma vagy kérdés merülne fel a munka közben. Akár távolról is meg tudjuk válaszolni a kisebb kérdéseket vagy elhárítani a létrejött hibákat, aminek köszönhetően nem kell arra várni, hogy mikor tudnak személyesen kimenni a kollégák. Cégünk főbb erősségei közé tartozik a több éves távközlésben és rendszerüzemeltetésben szerzett tapasztalatunk. Legyen szó bármilyen rendszerről vagy megoldandó feladatról, készségesen állunk elébe. Az operációsrendszerek tekintetében a Windows és a Linux rendszereket professzionális szinten kezeljük, de egyéb rendszerek sem okoznak nehézséget. Az IT rendszerüzemeltetés, cégünknek nem jelent akadályt. Ha már egy meglévő rendszere van, vagy fejleszteni szeretné, vagy akár megújítani, számunkra az sem jelent kihívást. A sok éves tapasztalat és rálátásunknak köszönhetően bármilyen rendszert be tudunk integrálni a meglévő megoldásokba.

Számunkra nem akadály a különféle alkalmazások és meglévő már megszokott rendszerek fejlesztése sem

Keresse kollégáinkat, ha  kérdése merülne fel IT rendszerüzemeltetés és kapcsolódó szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Cégünk találkozott már sok megoldással, melyek között akár a több telephellyel rendelkező vállalatok számítástechnikai üzemeltetése is szerepelt. Számunkra nem jelent kihívást, ha több telephelyének a hálózatát szeretné összekapcsolni vagy felújítani. Fontos, hogy egységesen legyen kezelve egy vállalat számítógépes rendszere, így ajánlani tudjuk, hogy időben ellenőrizze a meglévő rendszerét. Amennyiben, nem elégedett a jelenlegi rendszerével vagy nem mindig zökkenőmentes, úgy érdemes felülvizsgálni. Kis apró hibák és anomáliáknak köszönhetően, súlyos munkaórák mehetnek kárba havonta, amelyet már csak a profit hiánya tud majd kimutatni. Érdemes rendszeres ellenőrizni és kollégáivalegyeztetni, hogy minden gördülékenyen folyik-e. Egy számítógépes rendszeren és annak felhasználásán nem múlhat a cég profitja.