Hálózatépítés, Üzemeltetés

Cégünknél lehetőség van az internetes hálózat kiépítés bármely formájára. Ezeknek az internetes hálózatoknak a kiépítése, mára már egy teljesen rutin feladat. Ez egy lokálisan felépített rendszer, mely vállalkozások számára a lehető leggyorsabb kommunikációs megoldás. Önnek vagy kollégáinak a leggyorsabb internet fog megérkezni készülékére, bárhol is dolgoznak az adott térben. Nagyon sok ügyfelünknek készítettünk már ilyen rendszert. A technika és a technológia mindig változik.

Ezt a változást cégünk folyamatosan követi. Feltétlenül fontos, hogy az informatikával foglalkozó cégek naprakészek legyenek, ha valamilyen változás vagy újítás megjelenik a piacon. Egyből kell reagálni, hogy ne maradjon le az újításokról. De ezzel Önnek nem kell foglalkoznia. Munkatársaink folyamatosan figyelik és követik a legújabb technológiai fejleményeket. Nem kell attól, tartania, hogy egy elavult rendszert használ vagy bármiről is lemaradna, ha az általunk kínált internetes hálózat kiépítés egyik típusát választja. A technológia ismertsége szempontjából az elsők között vagyunk, mert munkatársaink naprakészek ez ügyben. Folyamatosan követik a nemzetközi porondon megjelenő high-tech megoldásokat.

Mi követjük a nemzetközi trendeket és fejlesztjük kollégáinkat a legkiválóbb szolgáltatás érdekében.

Elsősorban Önért és vállalatáért dolgozunk, fejlesztjük tudásunkat, célunk egy minél elégedettebb ügyfélkör kialakítása. Cégünknél az egyik legkedvezőbb árfekvéssel tudja igénybe venni az internetes hálózat kiépítését. Mi nem csak egy terméket adunk el, hanem egy folyamatosan karbantartott szolgáltatást. Nyugodtan hátra dőlhet és élvezheti az internet adta lehetőségeket, melyet cégünk szolgáltat. Ha már ügyfelünk, akkor szinte bármikor számíthat a segítségünkre, hiszen nekünk az ügyfeleink elégedettsége a fő célunk. Számos versenytársunkkal szemben, kiemelkedően jobbak vagyunk, ha ár-érték arányról beszélünk. Széles választékot állítottunk elő, hogy ügyfelünknek a leggazdaságosabb megoldást tudjuk szolgáltatni.. Amennyiben már ügyfelünk, akkor már tudja, hogy mi folyamatosan állunk az Ön rendelkezésére. Számunkra nem egy bonyolult feladat az internetes hálózat kiépítés. Bármely kérdéssel fordulhat kollégáinkhoz az elérhetőségeink egyikén és segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatást a termékpalettánkból. Ha elégedetlen jelenlegi szolgáltatójával tegyen egy próbát velünk és garantáljuk, hogy nem fog csalódni. Otthoni és irodai hálózatok tervezésében és kivitelezésében jártas csapatunk gyorsan és hatékonyan képes igényeit felmérni és megvalósítani álmait. Válasszon minket és garantáljuk, hogy nem fog bennünk csalódni.

Ipari megoldásokkal dolgozunk

legyen szó otthoni vagy irodai környezetről, ezzel biztosítva a magas rendelkezésreállást és hibamentes működést a nap 24 órájában. Az általunk leggyakrabban használt eszközök: MikroTik, Ubiquiti, Cisco központi eszközök. Az internetes hálózat kiépítés ezeknek az eszközöknek köszönhetően a legmodernebb megoldást biztosítja Ön vagy vállalkozása számára. A személyre szabott erőforrás tervezés garantálja, hogy a legoptimálisabb megoldást juttassuk el az irodájába. Nem kell azon gondolkodni, hogy túl nagy vagy túl kicsi a teljesítménye a rendszerének, hiszen a szolgáltatást kollégáink a lehető legjobban illesztik majd az Ön igényeihez. Technikailag az árnyékolt FTP és optikai kábeles felhordó hálózatot részesítjük előnyben. Az optikai kábeles hálózat a világ egyik leggyorsabb adatátviteli megoldása. Egyedi megoldásokat is szívesen vállalunk. Szeretjük a kihívásokat, számunkra nem létezik lehetetlen, ha internetes hálózat kiépítés a feladat. Egy irodában feltétlenül fontos egy megbízható rendszer alkalmazása. A technikai háttér az egyik legfontosabb tényező, melyet szigorú követelmények mellett kell kiválasztani és telepíteni. Ha megvan a telepítés és működik a rendszer a másik alapvetés az üzemeltetés, amikor egy iroda számítástechnikai rendszeréről beszélük.

A biztonságos és hatékony support, mely elengedhetetlen egy ilyen rendszernél.

Csapatunk törekszik egyszerűen kezelhető mégis nagy teljesítményű, up to date és biztonságos környezetet kialakítani, ami segít a megrendelőnek még több profit realizálásában. Mi nagyon jól tudjuk, hogy az egyik, de talán a legfontosabb tényező egy vállalkozás számára a profit megteremtése. Egy idejétmúlt és régi rendszeren nem lesz zökkenőmentes ennek a profitnak a megteremtése. Ha már felkészült az iroda és telepítve vannak a számítástechnikai eszközei elengedhetetlen a megfelelő üzemeltetési háttér.