Adatátviteli hálózat kiépítés

Ha a vállalkozása úgy kívánja, akkor az igényeinek megfelelő számítógépes hálózatot tudunk létrehozni. Az adatátviteli hálózat kiépítés ugyanolyan alap szolgáltatás cégünknél, mint az internetszolgáltatás. Teljeskörű számítástechnikai hálózattervezést végzünk, legyen szó internet elérési hálózat (WAN) vagy helyi hálózat (LAN) kiépítéséről. Amennyiben szüksége van egy céges hálózatra, a megfelelő adatátvitel alkalmazására, úgy nyugodtan keresse fel cégünket és állunk rendelkezésére. Kollégáink a sokéves tapasztalatuknak köszönhetően villámgyorsan ki tudnak építeni megbízható céges vagy otthoni hálózatot. Országos viszonylatban az élmezőnyben vagyunk, ami  az adatátviteli hálózat kiépítés gyorsaságát és minőségét illeti. Cégünknél kiemelkedő szerepet tölt be a megbízhatóság, fontos számunkra az elégedett ügyfél.

 A megfelelő hálózati megoldás kiválasztásánál az első szempontok között kell lenni a megbízhatóságnak és a szünetmentes szolgáltatásnak

Bár szolgáltatásunknál nem sűrűn fordul elő hiba, de amennyiben mégis bekövetkezne, akkor  rövid időn belül elhárítjuk. Mi proaktívan állunk a problémamegoldáshoz és a lehető leghamarabb elhárítjuk a hibát.

 További igénybe vehető szolgáltatásunk a távoli felügyelet és support, ez egyrészt biztosítja a proaktív hibakezelést, másrészt a hibák gyors észlelését és kijavítását. Elsősorban a kisebb hibák ezáltal akár távoli beavatkozással is elháríthatóak.. Kollégáink szakmai tudásának köszönhetően akár a világ bármely pontjáról képesek megoldani az adott problémát. Elég egy telefon és mi már azonnal javítjuk a rendszerét. Ha tervezi egy adatátviteli hálózat kiépítését, érdeklődjön kollégáinknál és segítünk a megfelelő megoldás megtervezésében.

Számunkra  az ügyfél kérése a fontos.

Ennek tudatában, mi egy opcionális ajánlattal tudjuk segíteni munkáját, melyből könnyedén ki fogja tudni választani az Ön vagy vállalata számára legoptimálisabb megoldást. Gyors kábeles és wifi hálózatainkkal segítjük a dolgozók mindennapi munkáját. A cégvezetők tudják, hogy a létrehozott és kapott adatokat a lehető legbiztonságosabban kell kezelni és tárolni. Ezen adatokat a szerveren tároljuk és biztonsági mentést készítünk róla. Ha adatátviteli hálózat kiépítésén gondolkodik, akkor célszerű egy közös tárolót is létrehozni, ahová a kollégái lementhetik az általuk készített vagy kapott anyagokat. Ez azért is célszerű, mert akkor minden adat egy helyen lesz és elérhető lehet a cégen belül bárki számára akár otthonról is biztonságos VPN kapcsolattal. A megfelelő biztonsági beállítások és egyénre szabott engedélyeknek köszönhetően ezeket az adatokat gyakorlatilag bárhonnan el tudja majd érni. Ön és kollégái bármikor tudják folytatni a munkájukat anélkül, hogy be kelljen menni az irodába számítógépükhöz. Ezek a tárolók több lemezzel rendelkeznek melyeket RAID be fogva duplikálva tároljuk adatait annak érdekében, hogy egy meghibásodott lemez ne vezessen adatvesztéshez ezzel érjük el adatainak biztos megőrzését.Az adatátviteli hálózat kiépítése nem okoz nagy fejtörést technikusainknak, hiszen naprakészek a technika állásának szempontjából. A folyamatosan változó technológiák követésének köszönhetően, mindig a legmodernebb rendszerek kiépítését biztosítjuk.

Világszinten követjük a trendeket és a high tech megoldásokat

 Ha minket választ adatátviteli hálózat kiépítés tervezése és megvalósítása céljából, akkor nem fog csalódni. Nálunk a legújabb technikai eszközök állnak rendelkezésre, melynek köszönhetően a lehető leggyorsabb adatátvitelt biztosítjuk ügyfeleink számára. Fontos felmérni a helyszín adta lehetőségeket és összemérni az ügyfél által kitűzött célokkal. Cégünknek elsődleges az ügyfél elégedettsége, ezért a maximális informálást részesítjük előnyben. Hívjon minket bizalommal és már tervezzük is Önnek az új adatátviteli hálózat kiépítését.